You are here

Overzicht

Kasboek

Het SpeedBalance kasboek is beheert de inkomsten en uitgaven van één rekening. Met de direkt bruikbare, bijgeleverde rekeningschema's, die ook aangepast kunnen worden en transacties die op elk gewenst moment gecorrigeerd kunnen worden is het kasboek ook toegankelijk voor mensen zonder boekhoudkundige kennis. Geknipt voor huishoudens en verenigingen.
Naar de tutorial...

Uitgebreid Kasboek

Het SpeedBalance Uitgebreid Kasboek is een geavanceerde versie van het kasboek, voor het beheer van de inkomsten en uitgaven van meerdere rekeningen. Eenvoudig, snel en efficiënt in het gebruik, garandeert dit type boekhouding complete, overzichtelijke en professionele resultaten. Ideaal voor verenigingen, vrije beroepen, en zelfstandigen.
Naar de tutorial...

Dubbel boekhouden

SpeedBalance Dubbel boekhouden is de professionele boekhouding volgens de internationale boekhoudnormen: balans, verlies- en winst-rekening, debet en credit, rapporten per per periode, BTW-overzichten, importeren en archiveren. Een gepatenteerd certificatie-systeem maakt het mogelijk de integriteit van de gegevens te garanderen, zelfs na vele jaren.
Naar de tutorial...

Dubbel boekhouden met vreemde valuta's

Verschillende talen, meerdere valuta's, SpeedBalance Dubbel boekhouden met vreemde valuta's is perfect voor een internationaal gebruik. Bevat alle mogelijkheden van het Dubbel boekhouden plus alle noodzakelijke functies om rekeningen in vreemde valuta te beheren en rapporten zowel in basis- als in vreemde valuta uit te drukken.
Naar de tutorial...